Stel: je bent een van de beste retail-strategen van Nederland, een one-(wo)man start-up, een vernieuwende app-ontwikkelaar, of een kick-ass video content producer. Dan heb je veel kwaliteiten in huis om te scoren. Waarschijnlijk beschik je ook zelf al over een sterk netwerk. En toch weet je dat je kansen mist. Die je zou kunnen pakken door slimmer samen te werken. Met een groep ondernemende en creatieve geesten. Goed georganiseerd, zodat al het gedoe – zoals juridische zaken en een back office – geregeld is. Sluit je aan bij Canday Enterprises!

Het is tijd voor een nieuw bureaumodel

De afgelopen drie jaar is er in de wereld van marketing, branding en creativiteit meer veranderd dan de tien jaar daarvoor. Een evolutie, die niet toevallig gelijk opgaat met de ontwikkeling en lancering van een groeiend aantal game-changers in de vorm van nieuwe technologieën, nieuwe online services en nieuwe samenwerkingsvormen. CEO John Lommers en de partners van Canday constateerden dit niet alleen, ze namen bovendien een besluit: ‘Het is tijd voor een nieuw bureaumodel. Laten we aan iets moois beginnen. Een open business netwerk dat Canday en de beste marketing-, branding en tech-specialisten bij elkaar brengt én in staat stelt om de kansen die uit deze evolutie voortvloeien samen te pakken en om te zetten naar concrete resultaten.’ Canday Enterprises was een feit.

Creativiteit is de katalysator voor innovatie en de hartslag van fundamentele groei.

Een locatie om (van) te dromen

Canday Enterprises is er voor zzp’ers die meer slagkracht willen. Samen met Canday werken deze zelfstandige specialisten voor en met opdrachtgevers die in deze tijden van continue verandering niet alleen willen overleven, maar zelfs het verschil willen maken. Daarbij is creativiteit een basisvoorwaarde geworden.

Endemol-Revolution-slider01_V1

Wie zich als zzp’er, duo of startup aansluit bij Canday Enterprises krijgt ook meteen de beschikking over een toplocatie, in het pand waar ook Endemol Shine Nederland gevestigd is. Daar is alles (back office, legal, ICT en natuurlijk goede koffie) uitstekend geregeld is en kun je samen met Canday de toekomstdromen van jouw en onze opdrachtgevers gaan realiseren. Of zoals ons credo luidt: ‘Getting great things done starts today’

Meld je vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek met hans.vermeulen@canday.com.

Maak je shortlist één bureau langer.

Stel nou, dat je morgen een pitch zou uitschrijven. Dan zou je een shortlist samenstellen waar waarschijnlijk Het Prijswinnende Bureau op staat, het Bureau Uit Je Netwerk, het Netwerk-bureau en natuurlijk dat Lekker Rebelse Bureau. Maar zou er ook een bureau in dat lijstje voorkomen waarvan je één ding zeker weet: zij komen met een aanpak die alles in zich heeft wat vandaag mogelijk is?

Geef toe, je bent toe aan een bureau met een frisse blik. Nieuwsgierig. Op de bal. Net als jij. Een bureau dat weet hoe je als merk of als nieuwe medewerker de stap zet van ambitie naar resultaat. Zet daarom Today is Canday op je shortlist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact Info

+31(0)20 78 70 781

Amsterdam
MediArena 2, 1114 BC Amsterdam

's-Hertogenbosch
Mgr. van Oorschotstraat 1
5473 AX Heeswijk-Dinther
+31(0)413 29 60 20