Canday Projects, de sterkste ideeën succesvol maken door optimale realisatie en implementatie.

Canday Projects is opgericht om samen met merken kansen te zien, grijpen en creëren. Ideeën leggen hiervoor de basis, maar kunnen pas écht overtuigen en resultaat opleveren als hun creatieve en tactische kracht behouden blijft in de realisatiefase. Ofwel: hoe breng je sterke ideeën tot leven? En vooral: hoe breng je ze verder? Dat is de uitdaging die Canday Projects elke dag aangaat.

 

Soms zijn ideeën bijna té goed.

Het klinkt misschien gek, maar: hoe sterker het idee, hoe groter het risico op een zwakke realisatie. Sterke ideeën hebben een verblindende werking. Je bent direct overtuigd van hun kracht. Het befaamde bierviltje en het halve woord voldoen. Ze moeten ‘alleen nog maar’ in de juiste vorm gegoten worden. Iedereen met enige ervaring in marketingcommunicatie weet dat het vaak zo gaat. Terwijl de stap van een goed idee naar een geniale campagne juist in de uitvoeringsfase wordt gemaakt. Invuloefeningen bestaan niet. De unieke kennis en skills van specialisten maken hier het verschil. 

Hoe parkeer je een jacht van 65 meter in het brein van de happy few?

 

Project specialisten:

Proces en organisatie, Account Management, Project Management, Traffic Management

 

Creatie en realisatie:

DTP, Graphic Design, Interaction Design, Multimedia Design, Copywriting, Art Direction

 

Branded content:

Content Management, Content Creatie, Content Monitoring

 

Special skills:

Beeldbewerking, Audiobewerking, Videobewerking, Animatie, 3D

 

Alles moet bijdragen.

De tijd waarin alle campagnemiddelen hetzelfde signaal, hetzelfde beeld, hetzelfde zinnetje moesten herhalen, om zo tot maximale synergie en effecten te komen, ligt nu echt achter ons. Vandaag ervaren we de kracht van een goed idee vooral door die ene boodschap in vorm, verhaal, tactiek en technologie perfect in elk touchpoint en elke fase van de klantenreis te integreren. Want alleen zo draagt elk afzonderlijk middel, elk beeld, elk interface design bij aan het realiseren van de doelstellingen. Veel organisaties zien dit als een flinke uitdaging, waarbij overzicht en specialisme even belangrijk zijn. Een grote verantwoordelijkheid, die bij Canday Projects in uitstekende handen is. Denk daarbij aan de monitoring en het bijstellen op zowel campagne- als middelenniveau, die we (op dagelijkse basis) voor of met organisaties kunnen managen en invullen.

Het autogesprek van de dag


Lees Verder

De nieuwe Schijf van Vijf


Lees Verder

Maak je shortlist één bureau langer.

Stel nou, dat je morgen een pitch zou uitschrijven. Dan zou je een shortlist samenstellen waar waarschijnlijk Het Prijswinnende Bureau op staat, het Bureau Uit Je Netwerk, het Netwerk-bureau en natuurlijk dat Lekker Rebelse Bureau. Maar zou er ook een bureau in dat lijstje voorkomen waarvan je één ding zeker weet: zij komen met een aanpak die alles in zich heeft wat vandaag mogelijk is?

Geef toe, je bent toe aan een bureau met een frisse blik. Nieuwsgierig. Op de bal. Net als jij. Een bureau dat weet hoe je als merk of als nieuwe medewerker de stap zet van ambitie naar resultaat. Zet daarom Today is Canday op je shortlist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact Info

+31(0)20 78 70 781

Amsterdam
MediArena 2, 1114 BC Amsterdam

's-Hertogenbosch
Mgr. van Oorschotstraat 1
5473 AX Heeswijk-Dinther
+31(0)413 29 60 20