Hoe lenig is jouw visie?

Organisaties zijn gewend een visie te ontwikkelen die twee, drie jaar vooruitkijkt. Dat lijkt op gespannen voet te staan met een economie die op momenten wordt gebouwd. Een economie waarin bijna alles een dagkoers is geworden. Toch is visie meer dan ooit noodzakelijk om succesvol te worden en te blijven. Visie geeft je organisatie namelijk iets in handen waarmee je de verandering niet continu hoeft na te jagen, maar haar kunt veróórzaken. Zo creëer je momentum voor je merk. En neem je de regie in eigen hand.

Creative_Challenge_Winnaar

Van momenten-economie naar momentum-economie.

Canday Vision inspireert en helpt organisaties de stap te zetten van visie naar creatieve visie. Een visie die kansen in plaats van kaders schept. Inspirerend. Activerend. Samen met – en ook vanuít – de organisatie werkt Canday Vision aan een ‘lenige’ visie, die de weg plaveit naar een sterkere of zelfs volledig nieuwe marktpositie. Waarbij de organisatie niet langer gedefinieerd wordt aan de hand van haar omgeving, maar op basis van eigen, bewuste en doelgerichte keuzes.

Creativiteit is een van de steunpilaren geworden van zakelijk succes.

Hoe ontwikkelen we die creatieve visie? Dat doen we samen met de klant. Want creativiteit is allang niet meer het exclusieve domein van creatieve of reclamebureaus. Voor organisaties die in deze tijden van continue verandering willen overleven, is creativiteit een basisvoorwaarde geworden. Niet voor niets hebben steeds meer merken behalve een CEO en CMO ook een CCO: een Chief Creative Officer. Hoe die creativiteit zich manifesteert, verschilt van onderneming tot onderneming. Van markt tot markt. En van moment tot moment. Dit ‘moment’ is vandaag de dag enorm belangrijk, zelfs bepalend geworden. Wie het moment en de kansen pakt, heeft de aandacht, de gunfactor, de beste cijfers.  Maar de werkelijkheid is, dat veel organisaties het gevoel hebben dat het moment ze door de vingers glipt. Canday Vision helpt organisaties zich hier tegen te wapenen op strategisch en tactisch niveau. Zodat een bedrijf, merk of formule de road to success kan ontwikkelen en de groeimogelijkheden maximaal kan benutten.

Participatie als springplank voor ideeën

 

In een aantal gevallen participeert Canday Vision in nieuwe of bestaande projecten. Omdat we kansen zien, grijpen of zelf creëren. Omdat we geloven in onze ideeën of ideeën van anderen.  Mensen bij elkaar te brengen die geloven dat het kan, omdat ze weten hoe.

Canday Vision participeert  in initiatieven als:

 

In een aantal gevallen participeert Canday Vision in nieuwe of bestaande projecten. Omdat we kansen zien, grijpen of zelf creëren. Omdat we geloven in onze ideeën of ideeën van anderen.  Mensen bij elkaar te brengen die geloven dat het kan, omdat ze weten hoe.

Canday Vision participeert  in initiatieven als:

Winkelstraat.nl
Game-changing online fashion channel.


Lees Verder

Queens Of Energy
Platform voor Dutch female DJ's.


Lees Verder

Rebelpark Radio
24/7 House internetstation.


Lees Verder

Verzekeruzelf.nl
Eerste online verzekeraar van Nederland. (van 2000 tot 2004)


Lees Verder

Creativiteit is de steunpilaar
van zakelijk succes

Tijd voor een goed gesprek?

Bel met Natascha van den Ende +31 (0)6 22 48 69 15 of mail haar via natascha.vandenende@canday.com voor een afspraak. Vraag dan meteen dat Canday Magazine aan.
193380-Canday magazine_69A1965-d6ee2a-medium-1453191963

Maak je shortlist één bureau langer.

Stel nou, dat je morgen een pitch zou uitschrijven. Dan zou je een shortlist samenstellen waar waarschijnlijk Het Prijswinnende Bureau op staat, het Bureau Uit Je Netwerk, het Netwerk-bureau en natuurlijk dat Lekker Rebelse Bureau. Maar zou er ook een bureau in dat lijstje voorkomen waarvan je één ding zeker weet: zij komen met een aanpak die alles in zich heeft wat vandaag mogelijk is?

Geef toe, je bent toe aan een bureau met een frisse blik. Nieuwsgierig. Op de bal. Net als jij. Een bureau dat weet hoe je als merk of als nieuwe medewerker de stap zet van ambitie naar resultaat. Zet daarom Today is Canday op je shortlist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact Info

+31(0)20 78 70 781

Amsterdam
MediArena 2, 1114 BC Amsterdam

's-Hertogenbosch
Mgr. van Oorschotstraat 1
5473 AX Heeswijk-Dinther
+31(0)413 29 60 20