Canday Amsterdam breidt uit met 3 seniors

Geplaatst op 16-09-2016 in Overig

We hebben tijdens de zomermaanden alles behalve stilgezeten. Canday heeft zich namelijk met maar liefst drie senior medewerkers versterkt, zowel op strategisch als creatief en account-gebied. Reden hiervoor is dat Canday zo nog beter de kansen die zich in toenemende mate aandienen, kan grijpen. ‘Bovendien wordt door deze versterking een nieuwe kwaliteitsimpuls gegeven aan onze activiteiten vanuit Canday Vision, Concepts en Projects,’ aldus Hans Vermeulen (Financial Director & Partner).

Waar de zomerperiode vroeger bij bureaus werd gebruikt om even bij te tanken, is het tegenwoordig in juni, juli en augustus ‘business as usual’, aldus Natascha van den Ende (Client Services Director & Partner bij Canday). ‘Logisch’, vervolgt ze, ‘want onze klanten broeden in die maanden op plannen die de tweede helft van het jaar nog meer commerciële glans moeten geven.’ Ook Canday heeft de zomer gebruikt om plannen te maken én direct in concrete acties om te zetten. We gaan het derde kwartaal namelijk in met een ‘extra bureau’ binnen het team: drie nieuwe senior medewerkers. Strateeg Leila Mulder draaide al voor de zomermaanden warm met enkele projecten, maar zal vanaf september dedicated voor Canday gaan werken. En volledig nieuw zijn: Evelien Engel (Senior Account Director) en Gert van der Kaay (Concept & Art).

Canday mentaliteit
Hans Vermeulen (Financial Director & Partner): ‘De drie seniors die ons team versterken, delen de drive en ambitie die Canday zo typeren. Als bureau hebben we sinds de start in 2013 grote stappen gemaakt. Hoewel we ons team sindsdien wel degelijk hebben uitgebreid en versterkt, vragen de uitdagingen waar onze huidige klanten voor staan om extra senior slagkracht op strategisch, creatief en account-gebied,’ zegt Vermeulen.

Leila-Gert-Evelienblog
v.l.n.r. Leila Mulder, Gert van der Kaay, Evelien Engel

Brede strategische ervaring
Canday’s strategische team is dankzij de komst van Leila Mulder nu in de breedte versterkt. Strateeg Carlijn Danser (ex-Fitzroy, sinds 2015 bij Canday werkzaam) zal in de nieuwe samenstelling vooral voor Canday Concepts op activatie, online en social worden ingezet. Mulder’s voornaamste kracht ligt meer op het vlak van 360-merkdenken. Verder zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan de doorvertaling van Canday’s Vision projecten naar Concepts invullingen.

Extra creatieve power
Ook op creatief vlak zet Canday weer een belangrijke stap, met het aantrekken van Concept & Art senior Gert van der Kaay (ex-Fitzroy, ex-XXS). Natascha van de Ende: ‘Gert brengt vanuit de bureaus waar hij werkzaam is geweest én de nationale en internationale A-merken waarvoor hij heeft gewerkt een enorme hoeveelheid kennis en ervaring mee naar Canday. Van positionerende tot “harde” retail-campagnes, hij heeft het allemaal gezien en met succes gedaan.’


Door deze kwaliteitsimpuls versterkt Canday zich ‘op alle honken’

met senior medewerkers


Account-borging
De groei die Canday de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, wordt met de komst van Evelien Engel geborgd. Deze zeer ervaren Senior Account Director heeft niet alleen ervaring opgedaan aan bureauzijde (Doom & Dickson), maar ook bij toonaangevende merken als Nuon. Natascha van den Ende: ‘We zijn trots op alle versterkingen, die samen met het bestaande team voor een mooie toekomst gaan zorgen.’

Canday_Amsterdam

Wil ook jij samen met Canday jouw toekomstdromen en die van onze opdrachtgevers gaan realiseren? Neem vandaag nog contact op met Hans Vermeulen via hans.vermeulen@canday.com.