We help accelerate businesses forward.

Every day is an opportunity to broaden your horizons. By seeing chances, seizing them and creating them. By bringing people together that believe anything is possible, because they know how. We are Today is Canday. Part creative agency, part growth accelerator for hire. 


Today is Canday.

Let's unlock
your business
potential together

Using the power of creativity
for outsized impact on growth.

Remarkable work, that works remarkably for Bavaria, Kras Reizen, elho, Kwantum, Kroon Bier, Jan Linders, Look-O-Look, Fruittella, Manutan, Voedingscentrum, Velthuis Kliniek, Profile Car & Tyreservice, Wereldwinkel, CSU, Koninklijke Nederlandse Munt, Vanderlande, Kenneth Smit and many others. What can we do for you? Add one more agency to your shortlist.


About Us

Een nieuwe naam bestáát pas, als je er een emotie aan koppelt".

Arie van Dusseldorp
Marketingdirecteur Overtoom/Manutan
www.veranderingisgoed.nl

Where
businesses go
to grow.

Volg je de verandering of creëer je haar?


We leven in een nieuwe realiteit, die zich kenmerkt door consumenten die kritischer zijn dan ooit. Een nieuwe realiteit, waarin de doelgroepen van onze klanten zich vooral onder elkaar en online oriënteren op platforms en podia die niet door merken gedomineerd worden. Dit is een tijd waarin merken die navelstaren, duwen, opdringen, geen succesvolle toekomst meer hebben. Maar kansen zijn er ook genoeg! Merken die hun verhaal insteken vanuit de vragen, wensen en gesprekken die in de crowd gevoerd worden, hebben de sympathie en genieten de voorkeur.

Want het mooie van ons bureau is, dat wij in staat zijn om binnen het veranderde communicatielandschap merken in contact te brengen met hun doelgroep. Opmerkelijk werk, dat opmerkelijk werkt. Geef ons de juiste voeding en wij komen met dat Long Idea. Wij komen met dat verhaal, dat door zijn inhoud, vorm en de slimme, vernieuwende kanalen die we kiezen het verschil maakt voor een merk. De optelsom van Magic (verhaal en vorm) & Mechanism (tactiek & technologie) is wat onze campagnes uniek maakt.

Elk klant of potentiële klant, elke medewerker, iedereen die met ons in contact komt – waar en wanneer dan ook – ziet een bureau dat bruist van de energie. Een bureau dat in alles (mensen, methodiek, portfolio) uitstraalt dat het als geen ander in staat is om de wereld van merken te vergroten. Vanuit een enorme drive. Vanuit geloof in groei en vooruitgang, onder alle omstandigheden. Een bureau dat lacht om cynisme. Een bureau dat kansen ziet, grijpt en creëert. Elke dag weer… Today is Canday.

 

 

Creëer campagnes en merken die business creëren

 

 

Canday bedenkt en ontwikkelt verrassende merken en campagnes die mensen verbinden en in beweging brengen. Met frisse ideeën, die aandacht trekken door hun magie (vorm & verhaal) en die effect hebben door hun slimme mechanisme (tactiek & technologie). Ontdek onze vier pijlers die opgeteld het verschil maken.

 

Vorm


Een goed design is verpakking, inhoud en beloning in één.
De vorm waarin een idee gegoten wordt, zorgt ervoor dat het verhaal een kans krijgt.

Verhaal


Laat. Elk. Woord. Raken. Alles wat een merk de moeite van het delen waard maakt, vertalen wij naar een knisperend verhaal waar je doelgroep graag mee aan de haal gaat.

Tactiek


Elk goed verhaal heeft een slimme tactiek nodig om voor publiek te zorgen. Door als merk een relevant en eigen geluid te koppelen aan de beste triggers en touchpoints van je doelgroep.

Technologie


Technologie is geen drempel, maar een springplank voor ideeën. Wij combineren slimme technologieën om de belofte van je merk tot leven te laten komen.

Pak en creëer
nieuwe kansen
met Canday Enterprises.

Lees meer

Today is ours.

Hennie Bouwe

Operations Director
& Partner

Hans Vermeulen

Financial Director
& Partner

Natascha van den Ende

Client Services Director
& Partner

Martijn Rijken

Concept Director Art & Partner

Fiona Cordes

Account Director

John Sluyter

Retail Strategist

Carlijn Danser

Creative Strategist

Leila Mulder

Strategist

Jochem Visjager

Concept & Copy

Bernd van den Thillart

Concept & Art

Saskia Donders

Project Manager

Linda van der Velden

Project Manager

Robbert Oidtmann

Project Manager

Lieneke Schoenmakers

Project Manager

Eveline de Meij

Project Manager

Gijs Zegers

Lead Design

Jenneke van Liempt

Art Director

Rutger Rijken

Copy

Willem Nikkelen

Design & Interaction

Raoul Schaaf

Design & Multi Media

Hein van Wordragen

Design

Jasper Gilsing

Design

Mandy Hurkens

Traffic Manager

Danielle van Doorn

P & O

Susan Attevelt

Hospitality

Technology is
not a barrier, but a
springboard for ideas.

Add one more agency to your shortlist.

Say you organised a pitch tomorrow. You’d probably compile a shortlist of the Prize-Winning Agency, the Agency that’s Out Of Your Network, the Network Agency and of course the agency that is Rebellious Just For The Sake Of It. But would you add an agency that promises you one thing: they will come up with an approach that makes the most of today’s opportunities?

Admit it, you’re ready for an agency with a fresh approach. Curious. On the ball. Just like you. An agency that knows how to turn ambition into success. Put Canday on your shortlist.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact Info

+31(0)20 78 70 781

Amsterdam
MediArena 2, 1114 BC Amsterdam

's-Hertogenbosch
Mgr. van Oorschotstraat 1
5473 AX Heeswijk-Dinther
+31(0)413 29 60 20